Povinné Hlášení počtu včelstev, Dotace 1.D

 

Tak jako každý rok je třeba splnit povinnost každého chovatele včel a podat Hlášení počtu včelstev a umístění stanovišť k 1. září 2023 a Požadavek na dotaci 1.D.

V příloze emailu Vám byly zaslány tiskopisy k vyplnění. Formuláře naleznete také na Dotace – Český svaz včelařů (vcelarstvi.cz). Vyplnění hlášení je nejlépe udělat prostřednictvím WEB formuláře na adrese: https://eagri.cz/HlaseniVcely  

Pokud použijete papírový tiskopis, můžete mi jej dodat na adresu mého bydliště Loučka 132, po tel. domluvě i jiným způsobem (mob. 603209341) a já všechny pošlu společně.

Totéž platí pro podání Požadavku na dotaci 1.D. Doručte mi prosím nejpozději do 10. 9. 2023 na adresu mého bydliště Loučka 132 (vhoďte do poštovní schránky před domem), po tel. domluvě i jiným způsobem (mob. 603209341), možné i nascenovat a poslat na email jednatelka.csujezd@seznam.cz. (podepsané!)

Dále vás žádám o vyplnění formuláře Podklady pro Statistický výkaz o včelařství v ČR v roce 2023. Tyto údaje následně zadám do CISu  – možné i nascenovat a poslat na email jednatelka.csujezd@seznam.cz. (podepsané!)

V případě dotazů mě můžete kontaktovat na mob. 603209341. Pokud nebudu moci hovor vyřídit hned, z důvodu zaměstnání, ozvu se vám co nejdříve zpět.

 

Martina Bartošová, jednatelka spolku